28 de desembre tot l’any (o algú és culpable de prendre’ns el pèl.)

Suposem que la il.lustre institució del districte de Ciutat Vella és innocent i ens contempla a totes com a tals perquè, si no és així, faríem bé de preocupar-nos: la flamant pàgina “Al Gòtic hi ha de tot”, que s’ha estrenat recentment, pretén informar dels comerços que assisteixen a les 14 000 veïnes d’aquest barri amb la premissa aquesta: que hi ha de tot. 

 En un espai en blanc a disposició de la usuària s’hi pot consultar el comerç que es necessita i, just a sota, s’informa d’on és amb el suport d’un plànol, que el localitza. Fins aquí tot bé. La contradicció arriba quan es vol utilitzar: hi posem “peixeteria” i, al costat de l’afirmació “al Gòtic hi ha de tot”, hi apareix “No s’han trobat resultats.”  Passa el mateix quan posem sastreria, verduleria, drogueria, serralleria, cinema, fusteria, matalasseria, teatre… 

 Algú que no conegui aquest barri o que no l’hagi visitat en els darrers anys, de bona fe, podria pensar que la pàgina esta de proves i no acaba de funcionar però el que no funciona no és la pàgina…si hi posem bugaderia veurem que n’hi ha un parell, com de merceries o ferreteries, tres carnisseries, una taberna, un gimnàs, una fruiteria, una lampisteria… la pàgina funciona.

  I és que al govern del districte de Ciutat Vella no se li espatlla res: Souvenirs te 25 adreces, hotel 23, pensió 38 o lloguer de vehicles elèctrics 5. El problema no és virtual.

http://lameva.barcelona.cat/goticcomercial/ca/search?search_api_views_fulltext=peixeteria